Τηλ. 211 0124251

Αιματολογικές εξετάσεις

Οι εργαστηριακές εξετάσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγξουμε τις ζωτικές λειτουργίες του ζώου και να έχουμε μια εικόνα για την γενικότερη υγεία του, χωρίς την ανάγκη πιο επεμβατικών και δαπανηρών διαδικασιών.

dog injection

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας των μικρών ζώων μέσω αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων μας παρέχει τις χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την καλή υγεία του μικρού σας φίλου, να προλάβουμε πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά και να θεραπεύσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά, όπου είναι αναγκαίο. Πολύ σημαντικές είναι επίσης, οι προληπτικές εξετάσεις για το σκύλο για τα νοσήματα της Λεϊσμανίωσης και της Ερλιχίωσης, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, που εντοπίζουν τα νοσήματα γρήγορα και κάνουν έτσι τη θεραπεία πιο αποτελεσματική και οι προληπτικες εξετάσεις αίματος για την γάτα για τα νοσήματα του FIV και της Λοιμώδους Λευχαιμίας (FeLV).

Ο αιματολογικός έλεγχος του ζώου είναι επίσης πολύ σημαντικός στα πλαίσια του προεγχειρητικού ελέγχου παρέχοντας μας την απαραίτητη ασφάλεια και σιγουριά πριν τη διενέργεια επεμβάσεων είτε ρουτίνας (π.χ. Στείρωση) είτε πιο εξειδικευμένων.

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά διαθέτει αυτόνομο εργαστήριο για εικοσιτετράωρη υποστήριξη των νοσηλευομένων ζώων και των έκτακτων περιστατικών ενώ συνεργαζόμαστε και με ανεξάρτητο πιστοποιημένο εργαστήριο παρέχοντας όλη τη γκάμα διαγνωστικών εξετάσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας

 
  info (@) vetpiraeus.gr
  211 0124251
  211 0124252
  6937 353 506
  6938 051 771
  Γρ. Λαμπράκη 54-56, 185 32, Πειραιάς

Our Map

Βρείτε μας